Sati nas dijele od novog meča Mirka Filipovića, koji će se u Moskvi na eventu Legend 2 boriti protiv Rusa Alekseja Oleinika. Uoči meča, Cro Cop je morao odgovarati na pitanja novinara, a poslije presice je dao poseban intervju Stipi Drvišu u svome krevetu, koji sada možete i pogledati. Tekstualni tijek borbe pratite na portalu Sportski.net oko 19 sati.

Mirko Filipović broji zadnje sate do novog meča i to protiv domaćeg borca Alekseja Oleinika usred Moskve. Sve je spremno za spektakl, borci su još u četvrtak odradili službeno vaganje, a nakon toga i presicu.

Mirko je čak osam kilograma lakši od Oleinika, ali sudeći po izjavama na novinskoj konferenciji, nije nimalo impresioniran protivnikom.

"Ja sam predugo u ovom sportu da bih trebao neke posebne pripreme za bilo koga. Možda da radim, ne znam, s nekim ekstremnimm, ekstremnim specijalistom za parter poput Werduma i tako. Ja znam da je moj protivnik po vokaciji parteraš, ali ja sam spreman. Ja sam dugo u ovom sportu, i sam sam parteraš. Jedino što mi je žao je što sam se spremao za Emelianenka, da njemu pružim revanš, ali evo, prihvatio sa novog protivnika. Spreman sam kondicijski, a to je najvažnije u mom poslu", zaključio je Mirko.

Međutim, puno zanimljivije izjave dao je nakon presice u svojoj hotelskoj sobi, ravno iz kreveta. Ekskluzivni intervju 'S Cro Copom u krevetu' snimio je i napravio Mirkov prijatelj, bivši boksač Stipe Drviš, a netko ga je već postavio na YouTube.

Kako se Mirko osjeća prije meča i što mu je jako zasmetalo u ponašanju drugih boraca, legendi UFC-a koji su stigli u Moskvu, saznajte iz prve ruke.