Večeras s početkom u 19 sati Zadar u 6. kolu MaxTv Prve lige dočekuje momčad Hrvatskog dragovoljca.

-Dragovoljac je momčad koja kontre završava s pet ili šest igrača i to mi se svidjelo kod njih. Imaju mlade i brze igrače među kojima iskustvom prednjače Sivonjić i Zlatar. Nije nikakva slučajnost što su namučili Hajduk na Poljudu ili što su protiv Dinama odigrali 1:1 u prošlom kolu. Naš je zadatak podignuti na višu razinu igru na domaćem terenu gdje imamo dosta problema. Moramo biti čvrsti kao što smo to bili u lanjskim domaćim utakmicama protiv Splita, prenosi izjavu trenera Zadra Ferde Milina Zadarski list.

Poznato je kako u redovima Dragovoljaca igra i jedan bivši igrač Zadra. Riječ je o Šimi Gregovu. On će u ovoj utakmici vjerojatno zaigrati s posebnim motivom.

- Nikad nisam bio gost na Stanovima, ali drago mi je da se nakon tri godine izbivanja vraćam u svoj Zadar. Treba naglasiti kao su Stanovi neugodan teren za gostujuće momčadi. Tamo nitko ne može unaprijed računati na bodove, čak niti Dinamo i Hajduk, ali ja se nadam kako ćemo se mi vratiti kući uzdignutih ruku.

Šime Gregov je naglasio kako je ovo utakmica od iznimne važnosti za njegov klub te je nadodao kako se već čuo s nekim svojim bivšim suigračima.

- Dečki su me malo zadirkivali putem SMS-a, ali moj odgovor je vrlo jednostavan, pričat ćemo na terenu.

Trener gostiju Krešimir Ganjto najavio je kako će Dragovoljci u Zadru istrčati u istoj postavi koja je prošli tjedan igrala protiv Dinama: Čović - Kluk, Gregov, Špehar, Tomić - Živković, Brtan- Jajčinović, Jakšinić, Zlatar - Doležal.

Vjerojatni sastav Zadra (3-5-2): Matković - Sarić, Prahić, Ikić - Gržan, Jerbić, Begonja, Muić, Vasilj - Terkeš, Ivančić.