Ukoliko Nogometni klub Zadar ne podmiri dug vrataru Antoniu Ježini sutra do 16 sati, utakmica s Osijekom neće se igrati, rekao je Davor Radić, odvjetnik Antonia Ježine za Radio Zadar. Bivši vratar od NK Zadra potražuje još sedamdesetak tisuća kuna, a zbog suspenzije klubu su pod upitnikom su bile i utakmice protiv Hajduka i Dinama. Utakmica s Osijekom na rasporedu je u subotu od 21 sat, a odvjetnik Radić kaže kako više nema odgode te da sav iznos mora biti uplaćen.

- Osobno smatram da je Zadar prevelik klub i da neće sebi dozvoliti da zbog tog duga od kojih 70 - tak tisuća kuna dovede u pitanje igranje susreta s Osijekom. Sav iznos mora biti uplaćen, više nema odgode. Zadnji rok za uplatu je sutra do 16 sati, ukoliko bude uplaćeno i minutu kasnije ogled između Zadra i Osijeka se neće igrati, rekao je Radić za Radio Zadar..

Sportski direktor kluba Josip Bajlo rekao je kako neodigravanje utakmice ne dolazi u pitanje te je ponovio da će klub rješiti ovu situaciju.

- Sigurno je to da će se susret igrati, radimo na sanjiranju tog duga i vjerujem da ćemo riješiti taj problem. Ne igranje utakmice sa sobom donosi mnogo loših stvari, i dalje ostaješ dužan, pod suspenzijom si, i još gubiš bodove. Ta solucija nikako nam ne odgovara i uz angažman svih u klubu riješit ćemo napokon i ovu ružnu situaciju, kazao je Bajlo za Radio Zadar.