U organizaciji Udruge HVIDR-a Zadar i Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije sportaši s invaliditetom ( HRVI ) sudjelovali su na Sportsko rekreativnim igrama osoba s invaliditetom održanim u Poreču od 02. - 05. svibnja 2013. Natjecatelji su nastupali u 5 sportskih disciplina i vratili se sa 3 pehara i 14 medalja. Najuspješniji su bili boćari i pikadisti koji su ekipno osvojili prva mjesta i potvrdili status državnih prvaka.

U boćanju parovima nastupili su: Ante Šarić i Dušan Gavran ( rezerva : Marijan Bukvić ), a u trojkama: Marijan Bukvić, Marijo Ukalović i Joso Šimičević ( rezerva : Dušan Gavran ).

U elektronskom pikadu ekipu su sačinjavali : Davor Magaš, Renato Dunat, Miraš Babović i Berislav Maričić ( rezerve : Mate Vrkić i Dražen Žilić ). Drugo mjesto u pojedinačnom plasmanu u elektronskom pikadu osvojio je Miraš Babović.

Ekipa viseće kugle ( Ante Kardum, Mate Vrkić, Dražen Žilić, Vinko Zupčić, Jadranko Birkić, Davor Magaš i Berislav Maričić ) plasirala se na sedmo mjesto.

U kuglanju nije bilo ekipe, ali u pojedinačnom plasmanu Ante Kardum je zauzeo 7. mjesto, a Vinko Zupčić 10. mjesto.

Šahisti ( Mladen Panić, Miraš Babović, Mario Vidaić i Elfad Šahinović ) nažalost, ove godine nisu postigli značajniji rezultat.

Svim natjecateljima koji su uspješno predstavljali kako svoju udrugu, tako i grad i županiju, čestitamo!