U nedjelju  je održan FITA 2x18m ''Maškarani turnir Robin Hood'' u Rijeci. Nema ni smisla više naglašavati sve poteškoće koje su snijeg i bura opet pripremili našim natjecateljima. Bitno je da je ekipa nakon dužeg putovanja ipak stigla na odredište, a organizatorima upućujemo veliku zahvalu što su manjim pomicanjem rasporeda omogućili pravedno natjecanje našim sportašima.

Iznenađenje dana priredio je Marinko Vašarević (526 krugova), pobijedivši Darka Polića (516 krugova), no iako nešto obrnutim redom i dalje ovi naši streličari suvereno vladaju među seniorima tradicionalnim lukom. Njihove medalje sa dva su zlata upotpunile i žene tradicionalnim lukom, Irena Stein Medvidović među seniorkama sa 424 kruga i Petra Polić među veterankama sa 405 krugova.

Nikola Radović pak se pobrinuo za još jedno zlato među seniorima standardnim lukom ispucavši rezultat od 426 krugova, što je ujedno bio i najbolji rezultat turnira u svim kategorijama standardnim lukom.

Naše seniorke zakrivljenim lukom pridodale su srebro i broncu. Ivana Sumić nastavlja seriju vrlo dobrih rezultata i uzima srebro sa 521 krugom, a prati je Sabrina Muller, trećeplasirana sa 469 krugova. Maja Pavković zauzela je 6. mjesto sa 404 kruga.

Dominik Čolak na kraju je među kadetima zakrivljenim lukom završio na 11 mjestu sa 321 krugom.
Turnir koji se tradicionalno održava u sklopu Riječkog karnevala posebno vrednuje i kreativnost natjecatelja. Poziv je spremno prihvatila i naša ekipa, te je njihova maska "Zadarski mornari" odnijela i nagradu za najbolju grupnu masku. Dokaz je to vrijedne promocije našeg kraja koju naši natjecatelji provode svakim svojim nastupom.