U povodu Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti u Bibinjama će se 03.kolovoza održati međunarodni MMA borilački spektakl pod nazivom Fight For Victory.

Ovaj sportski spektakl organiziraju zajedno Općina Bibinje i MMA klub Piranha Sesvete-Hrvatska, a dogodit će se u 21,00 sat u samom Centru ove općine, uz rivu na stadionu Crljenica.

Tako će svi ljubitelji borilačkih vještina, posebice ultimate-fighta, imati priliku uživati u uistinu jedinstvenom ambijentu i odličnim borbama domaćih i stranih MMA boraca.

Od osam organiziranih borbi posebnu pažnju domaće publike plijenit će borba večeri između borca iz Dubrovačkog MMA kluba Igora Alagića i Krištof Nataška iz Poljske te Biograjca Marka Lukačića koji će ući u kavez sa protivnikom Manuelom Karićem iz Rijeke.

Domaćin Toni Sikirić pokazat će svoju spremnost s protivnikom iz Njemačke Simonom Fiesom. U ostalim borbama nastupit će domaći borci iz hrvatske MMA lige, iz zagrebačkih, riječkih i karlovačkih klubova, koji će s protivnicima iz Poljske, BiH i Njemačke publici sigurno pokazati kvalitetne borbe i priuštiti im pravo uživanje u atraktivnim borbama i dobrom «fightu».

Dalo bi se važnim istaknuti kako će navedena priredba biti organizirana na izuzetnoj profesionalnoj razini, počevši od medijske praćenosti događaja-lokalnih i svih medija za borilačke sportove, do svih detalja samog koncepta večeri poput uređenja stadiona i kaveza u kojem će se borbe odvijati, Vip stolova za sponzore i VIP uzvanike, ulaska i dolaska boraca do kaveza, koji će biti praćeni glazbom i raznim efektima, velikim video zidom.

Također će se po prvi put u organizacijama ovakvih večeri putem interneta izravno prenositi ovaj spektakl (Live Stream), te će se pomoću društvenih mreža i odabranih borilačkih portala u sam projekt uključiti široka masa zaljubljenika u borilačke sportove.

Jednako tako će, bez dvojbe ovaj događaj na otvorenom, u srcu turističke sezone, privući brojne strane i domaće goste Bibinja i okolnih mjesta, među kojima će sigurno biti i poklonika borilačkih sportova