Deveti tradicionalni međunarodni turnir Gospić open Hrvačkom klubu Zadru donio nove medalje. Do sada Zadranima je ovo treći nastup na ovom turniru i svaki put vraćaju se sa većim uspjehom kući.

Podsjećamo kako je 2010. godine Christijan Sjauš u uzrastu starijih dječak osvojio treće mjesto, 2011. godine Stipe Vicković osvojio je treće mjesto u uzrsatu kadeta.

Ove godine u Gospiću je nastupilo oko 190 natjecatelja iz dvadeset inozemnih i hrvatskih klubova. 

Zadar je predstavljalo jedanaest hrvača i jedna hrvačica. U uzrstu početnika nastupilo je čak šest zadarskih hrvača do 25 kg Mario Antunović, do 28 kg Rino Grgić, Renato Bušljeta i Karlo Sinanović, do 30 kg Josip Šumski, do 36 kg Ivan Paleka; u uzrastu starijih dječak nastupili su do 42 kg Martin Grgec, do 53 kg Ivan Grgec, do 59 kg Krešimir Zurić u uzrastu kadeta nastupili su Dominik Subotić i Christijan Sjauš.

Naravno kao i prošle godina najveća atrakcija na turniru bio je nastup hrvačice Anđele Breulj koja je i ove godine u kategoriji dječaka do 59 kg bila bolja od tri svoja protivnika te je atraktivnim tehnikama uz veliku podršku tribina osvojila odlično drugo mjesto, kao jedina djevojčica na turniru. Dominik Subotić osvojio je treće mjesto dok su Martin Grgec i Krešimir Zurić tijesno izgubili u borbi za broncu.