U subotu 12. svibnja 2012. godine u Selinama je održan 18. memorijalni malonogometni turnir u čast heroja Domovinskog rata Damira Tomljanovića - Gavrana.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa sastavljenih od veterana Domovinskog rata.
Ekipe sudionici ovoga memorijalnog turnira bile su :
1. Udruga ratnih veterana 1.gbr "Tigrovi"
2. Udruga ratnih veterana 4. gbr. "Pauci"
3. Dragovoljci HEP-a
4. BSD
5. Udruga Prvi hrvatski redarstvenik
6. IPA Zagreb
7. Veterani NK Hajduk - Pridraga
8. UHDDR Benkovac
9. Udruga SJP "Poskoci"-Zadar
10. Veterani Starigrad - Seline
11. Udruga pripadnika SG SOD "D. T. Gavran" Zadar
12. Udruga dragovoljaca i branitelja domovinskog rata 112. brigade

Memorijalni malonogometni turnir započeo je svetom misom u crkvi Rođenja BDM za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu a nakon svete mise načelnik općine Starigrad - Paklenica gospodin Krste Ramić prigodnim riječima pozdravio je sudionike turnira i sve nazočne te proglasio turnir otvorenim.
Kao i svake godine nakon otvaranja turnira izaslanstvo organizacijskog odbora u kojem su sudjelovali gospodin Gojko Buljat - počasni predsjednik organizacijskog odbora, brigadni general Tomo Medved - predsjednik udruge veterana 1. gardijske brigade, brigadir Zdravko Andabak - predsjednik udruge Tigar 90/91 Rakitje, Branimir Ražov - predsjednik UP SG SOD ''D.T.-Gavran'',Krste Ramić - načelnik općine Starigrad te župnik don. Marinko Jelečević uputili su se na Velebit do Tulovih greda gdje se nalazi kapelica bl. Alojzija Stepinca koju je MORH izgradio u čast Damira Tomljanovića - Gavrana gdje su položili vijenac i zapalili svijeću.

Ljubitelji malog nogometa uživali su cijeli dan u dobrim utakmicama a najvažnije od svega jeste da su sve utakmice protekle u prijateljskom ozračju što i jeste cilj ovoga memorijalnog malonogometnog turnira.

Finalna utakmica za prvo mjesto odigrana je između ekipa Veterani NK Hajduk - Pridraga i IPA Zagreb u kojoj je rezultat u regularnom vremenu bio 2:2 nakon čega su izvođeni penali gdje je ekipa Veterana NK Hajduk - Pridraga bolje realizirala udarce te ja na kraju pobijedila sa 7:6.
U utakmici za treće mjesto ekipa Udruge dragovoljaca i branitelja domovinskog rata 112. brigade je slavila protiv Veterana Starigrad - Seline sa rezultatom 2:0.

Turniru je nazočila i gospođa Marija Tomljanović, majka poginulog heroja Damira Tomljanovića Gavrana, i ostali članovi uže obitelji.

Po završetku turnira najboljim ekipama i pojedincima nagrade su uručili gospođa Marija Tomljanović, umirovljeni general zbora Josip Lucić, Anton Dražina - zapovjednik Specijalne jedinice policije Split BATT, Branimir Ražov predsjednik UP SG SOD ''D.T.-GAVRAN'', Ilija Vučemilović - predsjednik zbora veterana gardijskih postrojbi te umirovljeni brigadni general Tomo Medved.

Nagrade su osvojile slijedeće ekipe i pojedinci:

1. mjesto: Veterani NK Hajduk - Pridraga
2. mjesto: IPA Zagreb
3. mjesto: Udruga dragovoljaca i branitelja domovinskog rata 112. Brigade
4. mjesto: Veterani Starigrad - Seline


Najbolji igrač turnira: Davor Bakić (Veterani NK Hajduk - Pridraga)
Najbolji vratar: Željko Franić (IPA Zagreb)
Najbolji strijelac: Jure Čulina (Veterani NK Hajduk - Pridraga)

Na kraju turnira nazočnima se obratio Ilija Vučemilović - predsjednik zbora veterana gardijskih postrojbi rekavši kako su danas vidljivi na svakome koraku pokušaji iskrivljavanja istine o Domovinskom ratu i istine da su temelji Hrvatske neovisnosti stvoreni u upravo zaslugom hrvatskih branitelja te je pozvao sve sudionike da još odlučnije ustraju u očuvanju uspomena na naše poginule suborce i sve vrijednosti Domovinskog rata.

Nakon svečanog zatvaranja turnira svi natjecatelji i gosti uputili su se u hotel Alan gdje je bila priređena večera i druženje uz pjesmu.