Vrlo uspješno je organizirano Prvo dvoransko natjecanje iz koašrka i atletike u Univerzalnoj sportskoj školi Dite zadarsko.

- Možemo zaključiti da su se naša djeca pokazali u jako dobrom svjetlu i prikazali vrlo dobre vještine u baratanju sa loptom u košarci. Te da su nas ugodno iznenadili sa jako dobrim postignućima u atletici i to u disciplinama skoka u dalj, skoka u vis i sprinta sa preponama. I ovim natjecanjem smo pokazali da uspješno izvršavamo planirane ciljeve rada koji se sastoji od odabira najpogodnijih kinezioloških sadržaja koje će djeca implementirati u razne igre i tipove treninga. Kroz prakticiranje raznih modela i tipova treninga utječemo na razvoj primarnih biotičkih motoričkih znanja i vještina u vidu svladavanja otpora, prepreka i snalaženja u prostoru. Danas je uglavnom postignut konsenzus o potrebi višestranog razvoja mladih sportaša. Za mlade sportaše vrlo je važno da razviju cijeli niz temeljnih vještina koje će im pomoći da postanu općenito dobri sportaši prije nego počnu trenirati određeni sport. To se naziva višestrani razvoj i jedno je od najvažnijih načela treninga djece i mladeži. Višestrani razvoj upravo se razvija u našoj univerzalnoj sportskoj školi „DITE ZADARSKO" koja nudi temeljne programe treninga. Djeca koja pohađaju našu školu razvijaju temeljne vještine kao što su hodanja ,trčanje, skakanje, hvatanje, bacanje ,penjanja, prevrtanje, ravnoteža. Djeca postaju izuzetno usklađena i usvajaju vještine koje su temeljne za uspješnost u različitim pojedinačnim i skupnim sportovima kao što su laka atletika, košarka, nogomet i ostali.
Višestrani razvoj omogućiti će im da kasnije uspiju iskoristiti sva motorička znanja koja su stekla i primjene ih u svom budućem sportu i životu. Već za nekoliko dana očekuju nas nova uzbuđenja i natjecanja u našoj školi, te se svi veselimo novim postignućima, kazao je trener Venci Longin.