Plivački klub Zadar poziva roditelje djevojčica i dječaka vrtićke dobi na upis u obuku neplivača. Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno, zabavljajući i igrajući se, te da savladaju samostalno održavanje na vodi pravo je vrijeme za upis u obuku neplivača.

Program obuke osmišljen je za djecu od četiri godine i stariju koja imaju želju naučiti plivati.

Treninzi se održavaju tri puta tjedno u popodnevnim terminima. Kroz igru i zabavu djeca savladavaju motorički rad ruku i nogu te nakon obuke samostalnije provode svoje vrijeme u vodi.

Prijaviti dijete u obuku neplivača možete putem e-maila na adresu: info@pkzadar.hr, telefona na broj 023/312-320, 099/8038521 ili dolaskom u ured PK Zadar na bazenu Višnjik!

Obuka neplivača postala je popularna, a mnoštvo djece nakon savladavanja osnovnih tehnika plivanja zavoli sport, te odluči i dalje ga trenirati.

Ukoliko ste savladali osnovne tehnike i želite usavršiti svoje plivačko znanje upišite se u školu plivanja. Dođite na bazen, plivajte i učite s nama kroz zabavu.

Prije upisa u školu plivanja svako dijete prolazi testiranje koje se vrši na zatvorenom plivalištu bazena Višnjik utorkom i četvrtkom u 9:30 i u 17:30 sati (kod trenerice Josipe Nekić, prof.).

Na testiranje je potrebno ponijeti stvari za plivanje. Treninzi se odvijaju u jutarnjim i popodnevnim terminima, ovisno o smijeni u školi i to tri puta na tjedan. Mjesečna članarina za jedno dijete je 200,00 kuna, za drugo 150,00 kuna, a treće dijete gratis.


Radno vrijeme ureda na bazenu Višnjik:
Svaki radni dan od 08:00 do 10:00, popodne od 17:00 - 19:00 sati.