Prvi put je kao javnu zahvalu službeno pismo medijima uputio aktualni predsjednik KK Zadar Edvin Šimunov.

U njemu se navodi:

  Košarkaški klub Zadar Vam se od srca zahvaljuje što ste i u ovoj sezoni A1 košarkaške lige pratili naš klub i naše rezultate i o tome izvještavali za svoje cijenjene medijske kuće. Zajedno uz trud našeg stručnog stožera i igrača i Vi ste jednim dijelom zaslužni za osvojeno prvo mjesto u prvenstvu i plasman u Ligu za prvaka gdje nas čekaju novi, veliki izazovi.
Kao što znate, naš je minimalni cilj u LZP osvojiti četvrto mjesto koje vodi u toliko željenu regionalnu ABA ligu. Stoga Vas molimo da i dalje nastavite pratiti naš rad i rezultate, da pravovremeno izvještavate javnost o našim aktivnostima, te da nam pomognete ponovno napuniti Krešinu dvoranu, jer svima nam je poznato da smo uz pune tribine jači za šestog igrača. A pomoć šestog igrača će nam u susretima s ABA-ligašima i vrlo ambicioznim A1-ligašima biti prijeko potrebna.
Stoga još jednom molimo Vas da nam pomognete na putu povratka u regionalnu ligu, kako bismo otvorili novu stranicu u povijesti našeg kluba i vratili kvalitetniju i zanimljiviju košarku tamo gdje joj je i mjesto - u Zadar!


Srdačan pozdrav!
Predsjednik Košarkaškog kluba „Zadar"
Edvin Šimunov