Sabrina Muller pobjednica je streličarskog turnira FITA 2x18m +OR „Sveti Nikola" koji se ove nedjelje održao u Sisačkoj dvorani Brezovica. U kvalifikacijskom dijelu natjecanja sa 498 osvojenih krugova zauzela je drugu poziciju i ostvarila normu za Prvenstvo Hrvatske što ju je u prvom eliminacijskom krugu dovelo u klupski dvoboj protiv Orjane Džepine.
Pobjedom 6:2 Muller odlazi u finale protiv Ane Žitnik (PSK Zagreb) koja je u prethodnom dvoboju izbacila našu Ivanu Sumić rezultatom 7:3.
Odličnim nastupom Sabrina Muller dolazi do pobjede 6:0.

Orjana u dvoboju za broncu pobjeđuje Ivanu za drugu medalju streličarki SK "Zadar". Moramo pri tome napomenuti kako je ovo bio prvi nastup Orjane Džepine u službenim streličarskim natjecanjima kojeg je okončala normom za prvenstvo Hrvatske i medaljom, zbog čega zaslužuje posebne čestitke.

Među veteranima složenim lukom i dalje suvereno vlada Darko Polić koji je do svojeg zlatnog odličja došao rezultatom od 550 krugova i time dodatno povisio svoj osobni i klupski rekord.

Dražen Furdi je u kategoriji seniora zakrivljenim lukom zauzeo 6. mjesto.
Nakon 505 krugova u kvalifikacijskom dijelu, izgubio je dvoboj protiv Petra Vrgoča (SK „Maura Kal" Krk ) rezultatom 3:7.

Pobjeda Muller i Polića, bronca Džepine i rezultati u kvalifikacijama koji ih vode na Prvenstvo Hrvatske! Mnogo više nego što smo se usudili očekivati od naših seniorki zakrivljenim lukom. Pred nama je vrlo uzbudljivo razdoblje. Slijedeći turnir je već za 7 dana u Varaždinu, a do ostvarenja cilja i plasmana ekipe streličarki SK „Zadar" na PH nedostaje nam još samo jedna norma.

Pauza nakon Varaždina biti će kratka. Već 7.1.2012. nastavljamo sa natjecanjem u Ogulinu, 15.1. na rasporedu je Čakovec.