Prostorije KBK Croatia potpuno su obnovljene te sada sadrže ring, kavez, oktogon, mini teretanu, muške i ženke svlačionice, tuševe itd. U 160 m2 novouređenog prostora odvijaju se svakodnevno treninzi Thai Kickboxinga, Boksa, Jiu Jitsua i Ultimate Fighta.

Centar Borilačkih Sportova Croatia (CBS Croatia) u svojem pogonu ima registrirane i aktivne klubove koje se natječu po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu: Kickboxing Klub Croatia, Thai Boxing Klub Croatia, Goleš Box Team i Bandog Ultimate Fight team.

Instruktori u CBS Croatia su Robert Modrić (student kineziologije) - Kick & Thai Boxing
Marino Goleš (12-0 profi boks i višestruki prvak Hrvatske u boksu - boks
Marko Lukačić (4-0 profi MMA) - Jiu Jitsu i hrvanje.

Treninzi se održavaju svakodnevno od 10-12 ujutro. Popodnevni treninzi su u dvije grupe, prva skupina (rekreativci i početnici) od 17- 18:30 sati, druga skupina (napredna i natjecatelji) od 18-19:30 sati.

U ove dvije skupine podučavaju se osnove boksa i naprednog kicka i Thai Boks tehnika. Od 20-22 sata na rasporedu su MMA ili tzv. Ultimate Fight treninzi (od ponediljak do petak, a subotom od 18-20 sati).

Cijena članarine je 200 kuna za Thai Kickboxing ili za MMA. U slučaju učlanjenja u oba kluba cijeni iznosi 250 kuna.

Iz Centra Borilačkih Sportova najavljuju nadolazeće aktivnosti kluba u sljedećem razdoblju. Članovi KBK Croatia će nastupati na Croatia Open 17.12 u Osijeku. U pitanju je najveći Kickboxing turnir u ovom dijelu Europe. Istog dana, član kluba i trener za boks Marino Goleš nastupa u Švicarskoj u svojem 13. meču.

Na Badnjak 24.12 trener i borac Marko Lukačić nastupa u Beogradu gdje ga očekuje borba protiv do sada nepobijeđenog srpskog borca Bojana Veličkova.