Grad Zadar je prema riječima gradonačelnika Zvonimira Vrančića na jučerašnjem zasjedanju Gradskog vijeća Košarkaškom klubu Zadar našao dva sponzora(?).
Klub je ugovorio igračku postavu koja će prema riječima Željka Predovana, člana Uprvnog odbora i gradskog vijećnika koštati oko 350 tisuća eura. U Upravnom odboru sjede novi ljudi, požrtvovni i pošteni, istaknuo je Predovan.
- Ja sam u Upravnom odboru od 27. prosinca, i sigurno me to mjesto ne bi dopalo da su bolja vremena. Ne slažem se s tim da tim da tamo sjede nekompetentni ljudi, smanjili smo broj zaposlenih s 26 na 18. S novcem od prodaje otkupit ćemo staž za još tri osobe i one će ići u mirovnu. S OTP bankom smo dogovorili sponzorstvo od 8 milijuna kuna u tri godine, a najveći dio bit će realiziran ove godine, rekao je Željko Predovan i dodao kako će se s tim "popeglati" dugovi prema radnoj zajednici. On kao građevinski vještak tvrdi kako cijena po kojoj Grad kupuje nekretnine od KK Zadra, za 800 eura po metru četvornom daleko ispod tržišne cijene. Ali nisu mogli tražiti više.