Menadžer CO Zagreba, Zoran Gobac, otkrio je za net.hr kako bi se trebala odvijati privatizacija najjačeg hrvatskog rukometnog kluba te kolike su šanse da najbolji rukometaš svijeta Nikola Karabatić postane purger. Hoće li u cijeloj priči svoju ulogu imati i Nikolina djevojka Blanka Vlašić? Gobac tvrdi: 'Pa normalno!'.
Najavili ste dolazak Nikole Karabatića. Kada bi se to moglo dogoditi?


"Moramo prvo napravit' privatizaciju. Mi smo ušli u taj proces, koji bi objektivno trebao bit gotov od travnja do lipnja 2011. godine. Mi želimo da Grad Zagreb bude jedan od najvećih dioničara, jer grad je tu najbitniji. Naravno, želimo da u vlasništvo uđu i naši dosadašnji sponzori, mislim da je to normalno. Ja mislim da će naš klub imati tri, četiri velika i puno malih dioničara. Ali taj klub ne smije biti ničija privatna prčija", započeo je Gobac priču o jednom novom Zagrebu.

 

I znači, u tom trenutku pucate na prvu rukometnu zvijezdu svijeta, koja je za vrijeme igranja u Kielu (danas u Montpellieru) navodno godišnje zarađivala oko 400.000 eura?


"Pa gledajte, nema tu onda više čekanja, ide regionalna liga, on je nama igrač broj 1, mi moramo napravit' klub kako bog zapovijeda i u tom momentu zagrist' ozbiljnije. Kad vidim da se ovi drugi gradski klubovi koji nama nisu do koljena pojačavaju ne znam s kojim novcima..., ali neću o tome... od košarkaških, preko nogometnih, rukometnih do ne znam kojih. Pa vaterpolisi su kupili najboljeg igrača svijeta Vanju Udovičića. Znači, mi ne smijemo bit' iza njih", odlučan je Gobac.

* PIXSELL

Postoje li već konkretni kontakti s Karabatićem, s obzirom da ste vi to prilično samouvjereno najavili u medijima. Znate li se s njim privatno?

"Imaju ljudi koji obavljaju kontakte, poznajem se i ja s njim, naravno".

Hoće li dogovor ići nešto lakše s obzirom da je on sada već napola 'hrvatski zet'!

"Aaa, pa to je objektivno i jedna od velikih objektivnih prednosti, ako to bude to", znakovito je naglasio Gobac i dodao da bi Blanka mogla igrati bitnu ulogu:

'Pederi smo, kum sam mu kćerki i on ima curu'
"Normalno da bi, ako to bude to. Doduše, nismo mi tu da sudimo o njihovoj vezi, mi želimo Nikolu bez obzira na sve druge stvari. Ipak, mislim da Blanka može biti samo plus. Oni su dvoje mladih ljudi, u tom slučaju živjeli bi bliže, možda i u istom gradu! Zato kažem, bitno je da mi to realiziramo. Da u sljedećih godina dana dovedemo Nikolu", zaključio je Gobac.