Bivši igrač Cibone i bivši trener Zagreba i Cedevite potpisao je dvogodišnji ugovor s jedinim hrvatskim euroligašem.

"Zdravko Radulović markantna je osoba, veliko ime i u klubu Ciboni i u hrvatskoj košarci", najavio je novog trenera Vlatko Previšić, predsjednik Cibone. Time je okončana filmska priča u kojoj su Vukovi između Slobodana Subotića i Tomice Mijatovića izabrali - Zdravka Radulovića.

"Očekujemo nastavak ozbiljnog i mukotrpnog rada, kao i rada s mladima, a Radulović će u suradnji s vodstvom kluba pomoći i u organizaciji mlađih kategorija", rekao je Previšić i prepustio riječ novom strategu.

"Poslije dugo godina, vratio sam se doma", kaže Radulović. "Ponosan sam i svjestan velike odgovornosti koju ovaj posao nosi."

Kaže kako je kontaktiran prošli tjedan kada i ostali kandidati, samo da ga mediji nisu mogli vidjeti jer "zna sve tunele u Ciboni".

Već su obavljeni i prvi razgovori o izgledu sastava za iduću sezonu. "Jedina nam je šansa zadržati mlade, uz Marina Rozića i Lukšu Andrića. Nastavit ću putem koji je Peras započeo", priča Radulović.

Dodao je još da neće biti iznenađenja u sastavu njegova stručna stožera te da će se raditi o njegovim košarkaškim istomišljenicima.