ZADAR - Župan Stipe Zrilić sa suradnicima pročelnikom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ivanom Šimunićem i tajnikom Sportske zajednice Zadarske županije Željkom Birkićem danas je primio mladog rukometaša Ivana Katušu koji je kao član hrvatske reprezentacije gluhih osvojio medalju na 21. Olimpijskim igrama gluhih održanim od 5. do 15. rujna na Tajvanu. Župan je Katuši čestitao, posebno istaknuvši kako je njegov primjer dokaz da se čvrstom voljom i upornošću sve životne prepreke mogu savladati te postići veliki uspjesi. Uručivši mu prigodnu financijsku potporu, poželio je Ivanu da nastavi postizati dobre rezultate i na budućim natjecanjima, na ponos sebi i svojim roditeljima, svome mjestu i čitavoj Zadarskoj županiji.

Ivan Katuša, osim što je član hrvatske rukometne reprezentacije gluhih, član je i Rukometnog kluba iz Biograda na moru, u kojem je također vrlo uspješan.

U Ivanovo ime domaćinima je zahvalio Ivanov otac, a Vesna Matešić, voditeljica KUD-a Sv. Ivan Glavosijek iz Raštana Donjih, istaknula je kako su svi mještani bili ponosni na njega.