ZADAR - Donedavni igrač Zadra Marlon Garnett i službeno je postao član zagrebačke Cedevite. Potpisivanjem Garnetta Cedevita je definitivno najavila borbu za ulazak u regionalnu NLB ligu sljedeće sezone.

Cedevita uz Garnetta od početka sezone u svom rosteru ima još jednog stranca. Radi se o Ramelu Bradleyu, 23-godišnjem amerikancu koji je u Cedeviti još od početka sezone i statistički je najbolji igrač Cedevite ove sezone.

O Garnettu nemamo što previše govoriti, svi znamo o kakvom se igraču radi te će sigurno Cedeviti biti veliko pojačanje u borbi za ulazak u regionalnu NLB ligu.

Cedevita suvereno drži prvo mjesto na tablici A-1 lige sa 8 pobjeda iz 9 utakmica i gotovo je sigurno da će i na kraju sezone ostati na prvom mjestu jer drugoplasiranom Šibenika bježi za dvije pobjede.

"Sve znam o Cedeviti. I Ramel Bradley mi je telefonski potvrdio prije mog dolaska da je riječ o kvalitetnom košarkaškom okružju i da Cedevita ima ambicije dugoročno postati vrhunska momčad. Ja se nadam da će mojim igrama biti još jedan korak bliže ciljevima svih u klubu", pri dolasku u Sutinska vrela rekao je Garnett za www.kkcedevita.hr.

Dres Cedevite u nastavku sezone trebao bi nositi i Franko Kaštropil. Centar Cibone vjerojatno će već u četvrtak biti predstavljen medijima, no očekuje se da to nije i posljednja promjena na rosteru Cedevite prije nastavak prvenstva.

Zadrani će Garnetta imati priliku gledati u dresu Cedevite već 10. siječnja, kada Cedevita u Jazinama gostuje protiv Borik-Puntamike.