SVE ŠTO ŽELIM TO SI TI - romantična drama
REDATELJ: Lasse Hallstrom
ULOGE: Amanda Seyfried, Channing Tatum


„Što znači voljeti?" Pitanje je koje istražuje ova romantična drama kroz priču o vojniku i bogatoj studentici, koja je snimljena po bestseleru Nicholasa Sparksa.

John Tyree (Channing Tatum) je vojnik specijalnih postrojbi, koji tijekom dopusta dolazi posjetiti svoga oca u Južnu Karolinu. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) je idealistična studentica iz bogate južnjačke obitelji, koja je proljetne praznike došla provesti kod kuće. Iako iz različitih svjetova, slučajno se upoznaju na plaži i odmah osjete međusobnu privlačnost. Njihov se susret pretvara u burno dvodjedno udvaranje, a između njih se rađa duboka, strastvena ljubav. Kad John bude primoran vratiti se u svoju postrojbu, a Savannah se vrati na koledž, jedno drugome obećavaju pisati pisma. Kroz čitav niz pisama njihova ljubav nastavlja cvjetati, a između njih se odigrava duboko romantična ljubavna priča.

Kako vrijeme prolazi, John i Savannah se mogu tek povremeno viđati. Johnovo sudjelovanje u vojnoj misiji je produženo, a Savannah kod kuće nastavlja sa svojim životom. Svijet se sve više komplicira, pa je Savannah stalno zabrinuta za Johnovu sigurnost, a on je pak rastrgan između odanosti poslu i želje za povratkom kući.

Kad se kod kuće dogodi neočekivana tragedija, Johnov povratak uzrokuje emotivan sukob, a mladi ljubavnici primorani su saznati može li njihova ljubav uistinu preživjeti..