U sklopu obilježavanja 28. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Maslenica, ratnih dana i svojih suboraca Dragana Gulana i Denisa Špike, stradalih na području Škabrnje, prisjetili su se članovi obitelji i pripadnici Otočkog bataljuna.

Na spomen-obilježju na Ražovljevoj glavici, mjestu stradanja, položeni su vijenci i upaljene svijeće, a Danijel Kotlar, zapovjednik 7. domobranske pukovnije, poručio je da njihovo herojstvo i žrtva neće nikada biti zaboravljeni.

Nazočnima se kratko obratio Joško Pulja, zapovjednik Otočkog bataljuna te naglasio da je ta postrojba dala veliki obol akciji Maslenica - poginula su trojica, a ranjeno je 27 branitelja.

Počast poginulim hrvatskim braniteljima odale su obitelji poginulih te njihovi suborci, pripadnici 7. Domobranske pukovnije, predstavnici Hrvatske vojske, koordinacija Udruga iz Domovinskog rata, gradonačelnik Zadra Branko Dukić, pročelnici za obrazovanje u Gradu i Županiji Joso Nekić i Ivan Šimunić, načelnik općine Škabrnja Nediljko Bubnjar te mnogi drugi.