S obzirom na veliki interes za radionicu u listopadu prošle godine kao i na izazovnu stvarnost u kojoj se nalazimo već neko vrijeme, ponovno održavamo radionicu „Kako smiriti anksiozni um?", javljaju iz Studentskog savjetovališta Sveučilišta u Zadru.

Osjećaji brige, straha i neizvjesnosti isprepliću se u našoj svakodnevici i zato je važno da pronađemo načine kako da se nosimo sa izazovima koji su pred nama. 
Što je to anksioznost? Kada je ona normalna i očekivana, a kada nas ometa? Koja je razlika između napada panike i napada anksioznosti?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja možete doznati na radionici koja će se održati u četvrtak, 21. siječnja 2021. u 13 sati putem aplikacije Zoom. Radionicu vodi Severina Mamić, mag. psych., stručna suradnica u Studentskom savjetovalištu.

Svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju na radionici koju mogu priložiti svom životopisu. Na radionicu je obvezna prijava do 20. siječnja, i to putem poveznice.

Zainteresirane se potiče da na dnu obrasca za prijavu napišu pitanje na koje bi voljeli dobiti odgovor na samoj radionici.

Poveznicu za sudjelovanje na radionici sudionici će dobiti najkasnije dan prije održavanja radionice.