Nakon što je zdravstvena inspekcija utvrdila propuste u KB Dubrava, Vlada RH smijenila je Upravno vijeće KB-a Dubrava kojemu je predsjednica bila zadarska saborska zastupnica Grozdana Perić . Vlada je na njezino mjesto imenovala Zadranina - neurologa dr. Silvija Bašića, podrijetlom iz Vira, odnedavno državnog tajnika zdravstvs. Novo Upravno vijeće odlučiti će o odgovornosti i eventualnoj smjeni ravnatelja bolnice Srećka Marušića.

- Manji su propusti utvrđeni u pružanju zdravstvene zaštite, ali je utvrđena i neodgovarajuća razina komunikacije između uprave bolnice i koordinatora za bolničko liječenje covid-pozitivnih, izvijestio je Beroš na konferenciji za novinare. Ministarstvo zdravstva poslalo je prije tri dana inspekciju u KB Dubravu nakon što je liječnica iz KB-a Dubrava svojim pismom progovorila o situaciji u primarnom respiracijskom intenzivističkom centru.

- Novo Upravno vijeće sastat će se što je prije moguće i donijeti pravorijek, a ja kao ministar mogu jedino razriješiti ravnatelja u roku od 30 dana, ako to ne učini Upravno vijeće, rekao je Beroš.

Perić je Vlada svojedobno imenovala i za člana UV Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru.