U sezoni obilježenoj brojnim kontroverzama, neodigranim prvenstvom i upitnom sudbinom u regionalnom natjecanju, KK Zadar sinoć se na svom twitteru pohvalio činjenicom da je Bryon Allen najbolji strijelac ovogodišnje ABA lige. On je, naime, nastupio u 19 utakmica, postigao 346 poena ili prosječno 18,21 po utakmici. Bolji prosjek ima Kendrick Perry iz Mege Bemax, ali je odigrao manje od polovice ukupnog broja utakmica.

Do ovolikog broja poena Allen je stigao uz šut od samo 35 posto - u posljednjoj protiv FMP-a gađao je 4-18, protiv Partizana 2-14, Mege Bemax 7-23, Budućnosti 6-21, a posebno se "proslavio" na gostovanju kod Mornara,kada je gađao 2-17.

Ćudljivog Amerikanca jedna od najgorih momčadi lige skoro je otpisala pred kraj sezone, što pokazuje svu istinitost poznate komparacije, "laž - veća laž - statistika".

Po stvarnom učinku najbolji igrač Zadra u ovoj sezoni ABA lige bio je Domagoj Vuković, koji je s valorizacijom 14,95 jedanaesti u ligi. Dominik Mavra je 17., a Bryon Allen tek 26.