U Nigdjezemskoj će se u subotu održati svirka starijih zadarskih bendova koju je zadarski roker Dragan Borović-Škembo organizirao i posvetio njegovoj voljenoj, nikad prežaljenoj ženi Snježani. Od 20 sati na koncertu naziva "That`s Love" sviraju: Combo Blues Band, Utvare, Stonetribe, Koko i duhovi te Blue Carp Trio. Karte za koncert, po cijeni od 30 kuna, možete kupiti u Rio Baru. 

Podroom vas poziva na RoXtar night gdje će DJ-evi Manroe i Tomi puštati balkan, rap trap i r`n`b na još jednom #podroomarenju petkom. U subotu očekujte live večer uz Pink Panther band. Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1:00 sat!

Svarog je za svoje posjetitelje za petak priredio "Fiestu Latinu" na kojoj će se plesati uz reggaeton latino ritmove, a za subotu "Saturday in the Club" zabavu.

U Harboru vas u petak čeka Shine Duo (Thank God It`s Friday), a u subotu DJ Tomi (Harbor Groove Music). Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje oba dana u 19 sati. 

Burgerfest u Hedonist Dining&Hangout-u traje do subote, 29. veljače. Dakle, još dva dana na tom mjestu možete birati između deset hedonističnih, ukusnih i inovativnih burgera.

Ovaj vas vikende u Berekinu zabavljaju tamburaški sastav Korak (petak) i Festivo bend (subota), a svoje mjesto možete rezervirati i za dugo najavljivanu Noć harmonike koja će se održati 20. i 21. ožujka... Tada će Siniša Biško i Pirati band u Berekin donijeti najljepše melodije kraljice instrumenata!

Ugodan vikend!