U Športskom centru Višnjik u tijeku je postavljanje podloga na terenu za stolni tenis. Iako otvoreni prostor ne nudi idealne uvjete za igranje ovog sporta, brojne su generacije zadarskih stolnotenisača odrastale i na otvorenim terenima na Ravnicama, pa nema sumnje da će ovakvi tereni zaintrigirati nove poklonike ping-ponga.

U isto vrijeme na Višnjiku su otvorene ponude u postupku javne nabave umjetnoga travnjaka za veliko nogometno igralište u sklopu športskoga centra, u procijenjenoj vrijednosti od milijun kuna bez PDV-a. Najpovoljnija ponuda na kraju je i s PDV-om manja od milijun kuna, budući da je Jadro d.d. iz Splita ponudio ugradnju travnjaka za 788.790,80 kuna (bez PDV-a). Arhos iz Rijeke ponudio je sljedeću najpovoljniju (875.760 kuna bez PDV-a), a još su skuplji Edel Sport iz Zagreba, Sport Net Inženjering iz Zagreba te Maxmar Grupa iz Klinča Sela.

U daljem postupku javne nabave žalbeni je rok na ponude od 10 dana od otvaranja ponuda, poslije čega će se razmotriti sve ponude, te prihvatiti ekonomski najpovoljnija prema dokumentaciji o javnoj nabavi. Nakon toga, sukladno propisanoj dinamici, slijedi žalbeni rok, a po završetku žalbenog roka sa subjektom čija će ponuda biti odabrana potpisat će se ugovor o izvođenju radova.