Može nešto španjolsko... Svarog najavljuje latino petak gdje će se plesati salsa od 22 do 1 sat sa Splićaninom Jakovom Krželjom, a potom će uslijediti afterparty do ranih jutarnjih sati uz reggaeton, latino, r`n`b i hip-hop ritmove. Dobrodošli su svi željni plesa i dobre zabave! U subotu će se ples nastaviti na zabavi nazvanoj po Rihanninoj pjesmi "Love On The Brain" koja počinje u 22 sata.

Podroom vas poziva na RoXtar night gdje će se puštati balkan, rap trap i r`n`b na još jednom #podroomarenju petkom, dok se u subotu održava "[email protected]" sa Resident DJ-em. Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1:00 sat.

U Nigdjezemskoj će se od 20 sati u subotu održati još jedna "Bojanka", koncertna večer bendova koji odaju počast svom prerano preminulom prijatelju Bojanu Midžiću.

GUMA vam priprema petak totalno drukčiji od drugih! Što to točno znači i podrazumijeva objasnit će vam DJ Shpela od 22:00 h. U subotu vas na istom mjestu i u isto vrijeme očekuje izvorna house glazba, emocija i priča. Pozivaju se svi zaljubljenici u dobru glazbu i ples na još jednu - uobičajeno - odličnu subotnju večer u GUMI.

Na Harborovim #dinner&dancing zabavama ovog petka gostuju Ivana&Acoustic Beat, a u subotu Zoom Acoustic! Glazba uživo počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan. U Berekinu ovog je vikenda "ludnica" uz TS Korak (petak) i Festivo Band (subota)! Za sljedeće se vikende najavljuju Mediteran, Festivo band i Fini dečki, pa svoj stol rezervirajte na vrijeme.

Ugodan vikend!