Zadarska Varoš je spremna za još jedan veliki koncert u nizu u petak od 22 sata. Popularna Maja Šuput dolazi na terasu Dišpeta & Kulta. Spektakularnu zabavu garantiraju hitovi nastali kroz njenih šest studijskih albuma. U IQ baru u petak čeka vas „bokun treša", a u subotu „ex-you party". Zabave traju od 21 do 2 sata. 

Na terasi Backstage bara u petak od 21:30 sati gostuju Vojo & Erca, vrhunski muzički duo. Punim imenom Ivan Ercegović i Vojo Marković dolaze iz Šibenika. Sa svojim gitarama, perkusijama i prekrasnim glasovima svirat će blues, soul, rock `n` roll i evergreen hitove. U DejaBrew Pubu od 21 sat SimoNicol zasvirat će rock, jazz, blues... Subota, na istom mjestu, rezervirana je za RubiRoje od 22 sata.

Konoba Stomorica i restoran OX pripremaju "Varošku noć" uz glazbu uživo. U zabavnom programu možete uživaj ovaj, ali i svaki petak!

U Opera Clubu u petak idemo na put na wild wild west sa Old Town Road hitom Lil Nas X-a koji je pokorio 2019. godinu! RNB Confusion ujedno ima svoju premijeru u ovom novootvorenom zadarskom klubu. Za pultom su DJ Indy & DJ Zrna! U subotu će se održati još jedna Vanguard zabava s r`n`b - pop playlistom. 

Lounge&bar Ledana ovaj petak priprema odličnu ljetnu zabavu s DJ Adamom i performerima, a u subotu "Ice&Fire" party!

Ovog petka i subote u atriju palače Cedulin održat će se deseti jubilarni Tribute To Beatles koncert u Zadru. Naime, obilježava se 50. obljetnice izdanja poznatog Abbey Road albuma legendarnih Beatlesa. Glazbenici, neki od njih i vrlo poznati hrvatski umjetnici, zajedno sa zadarskim kolegama svirat će pjesme s albuma Abbey Road, ali ne samo to. Osim Abbey Road, publika će uživati u slušanju bezvremenskih hitova poput Hey Jude, Twist and Shout, Lady Madonna, In My Life, I I Love Love, Yesterday i mnogih drugih.

Petak možete proslaviti i u Berekinu gdje tamburaški sastav Korak pravi najluđu feštu u gradu, dok u subotu nastupa tamburaški sastav Begeš! Na poznatim dinner&dancing zabavama u Harbor Cookhouse&Clubu u petak nastupaju Ivana i Acoustic Beat, a u subotu Shine band!

Ugodan vikend!