U lounge&bar Ledanu ove nedjelje dolazi najpopularnija regionalna pop zvijezda Severina koja će održati spektakularni open air koncert. Cijene ulaznica su 100,00kn u pretprodaji i 120,00 kn na dan koncerta, a karte potražite u Ledani i agenciji Aquarius (kod mosta)!

Dišpet bar s ponosom najavljuje koncert legendarnog pjevača zabavne glazbe i nosioca mnogih glazbenih nagrada i velikih istinskih hitova koji se pjevaju godinama kroz sve generacije - Dražena Zečića! Ima li nade za nas, Govore mi mnogi ljudi, Nitko nema dva života i mnogi drugi hitovi ovog umjetnika velika su najava nezaboravnog tuluma. Koncert počinje ovog petka u 21:30 sati.

U petak, s početkom u 21 sat na ljetnoj terasi Backstage bara koncert će održati talentirani mladi pjevač Jure Brkljača. Riječ je o mladiću koji je oduševio i žiri i publiku svojim nastupom u glazbenom show The Voice u kojem je umalo pobijedio. Kantautor je svojih pjesama i izdao je nekoliko singlova. Uz svoje pjesme svirat će nam i pjevati obrade mnogih pjevačkih legendi. U Opera Club dolazi Mark Knight, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva. Ovaj britanski producent bio je gost u zagrebačkoj Operi, pa je rado prihvatio poziv da testira zvučnike i na morskoj adresi. Istinski je glazbeni čarobnjak kojeg smatraju predvodnikom moderne evolucije dance kulture. Iza sebe ima nominaciju za Grammy i dva desetljeća iskustva. Tulum počinje u 23 sata, a traje sve do sitnih jutarnjih! U isto vrijeme, ali u subotu na "Vanguard" zabavi puštat će se najbolje od housa, rnb-a i popa.

U Hedonistu u petak ponovo uživajte u ugodnim glasovima blizanki RubiRoja koje vas vode na glazbeno putovanje kroz Portugal i Španjolsku do Francuske ali i daleke Južne Amerike. Ukoliko ne stignete ondje, ove će talentirane blizanke nastupiti i u Dejabrew Pubu, i to u subotu od 22 sata. Dođite i poslušajte izvedbe hitova klasičnog rocka, popa, latino-jazza, funka, bluesa i countryja. U Berekinu će vas i u petak i u subotu zabavljati Svirci noći, a za idući vikend uz vrhunsku spizu najavljuje se večer vrhunske klapske pisme koju će vam priuštiti zadarska klapa Munita. Na dobro poznatim dinner&dancing zabavama u Harboru ovaj vas petak čeka Ivana & Acoustic Beat, a u subotu zadarski Zoom! Ulaz je besplatan, a glazba uživo počinje u 19 sati.

Zbog nevremena za nedjelju je prebačena i Puntamiška fešta u organizaciji Udruge Mladih. Program započinje uz "Plažica party" u 16:00 sati, a otvaraju ga poznati DJ Angelo i Ante Valčić, a od 22 sata čeka vas koncert Zabranjenog pušenja. Ove subote u 22 sata popularni Petar Grašo dolazi na bazen Iliriju u Biograd na Moru. Megahitovi kao što su Moje zlato, Ako te pitaju, Voli me, samo su neki koje ćete imati priliku čuti!

Ugodan vikend!