KSV Zadar nastupio je na Otvorenom ljetnom prvenstvu Hrvatske u skokovima u vodu za kadete i juniore. Natjecanje se održalo u Rijeci, a nastupilo je preko 200 sportaša iz 12 zemalja. KSV Zadar predstavljali su: Bruna Huljev, Lora Magaš, Anika Miočić, Diego Bajlo, Matej Nevešćanin, Marko Profaca, Marko Huljev, Mikula Miočić i Patrik Samardžija. Osvojili su 15 medalja od čega 5 zlata, 8 bronci i 2 srebra.

Kadetkinja Lora Magaš osvojila je 3 zlata - s daske 3m, tornja, te u sinkro skokovima s daske 3m, dok je na discipini daska 1m osvojila drugo mjesto. Juniorka Bruna Huljev osvojila je drugo mjesto na sve tri discipline - daska 1m, daska 3m i toranj. Početnica Anika Miočić nastupila je u kategoriji mladjih kadeta te je osvojila 12. mjesto sa daske 1m. Junior Diego Bajlo osvojio je 3. mjesto sa daske 3m i 4. mjesto sa daske 1m.

U kategoriji starijih kadeta Matej Nevešćanin osvojio je zlato sa daske 1m i 3m dok je sa tornja osvojio srebro. U istoj disciplini Marko Huljev osvojio je 3. mjesto sa daske 1m, 6. mjesto sa daske 3m i tornja. Marko Profaca osvojo je 6. mjesto sa daske 1m, 5. mjesto sa daske 3m i tornja.

Mlađi kadet Mikula Miočić osvojio je 2. mjesto sa daske 1m, daske 3m i tornja. Početnik Patrik Samardžija natjecao se u kategoriji mladjh kadeta sa daske 1m i osvojio 5. mjesto.

Zadranin Karlo Perić nastupio je u kategoriji kadeta za KSV Flipper i osvojio 3. mjesto sa daske 3m i 4. mjesto sa daske 1m.