Nakon devet dugih godina na veličanstven način konačno je u subotu krenuo malonogometni turnir "Vukšić 2019 ". Vukšićani i cijela benkovačka okolica su s nestrpljenjem jedva čekali da turnir krene. Lijepo je bilo vidjeti da su svaku večer tribine popunjene i da su ljubitelji malog baluna uz prijateljsko druženje i čašicu piva došli na svoje. 

Turnir su otvorile domaće ekipe Vukšić i Športstko društvo Vukšić s mnogo rivaliteta i športskog naboja. Vukšić je u susjedskom derbiju nadigrao i pobijedio Športsko društvo Vukšić 5:0. U drugoj utakmici ekipa caffe bar Boris pobijedila je neiskusne mladiće Durbin iz Krkovića s rekordnim rezultatom 13:1. U ekipi Durbin Krković nastupio je najstariji igrač turnira Josip Periša - Mladić, koji ima 57 godina i ravnopravno se nosio s mladićima iz ekipe caffe bar Boris. Malonogometni " triler" odigrali su ekipe caffe bar H2O i Dola, jer je utakmica u regularnom dijelu završila 0:0. Pristupilo se izvođenju penala i pobjednik je odlučen tek nakon 24 serije izvođenja penala, gdje je Dola imala vise sportske sreće i pobijedila tijesno s rezultatom 24:23. 

Obnovljena je nova rasvjeta i kompletno igralište. Malonogometna Arena Ravnih kotara široko je otvorila je svoja vrata svim ekipama koje sudjeluju na turniru u Vukšiću. Na turniru sudjeluje 37 ekipa. 

Rezultati utakmica 

Vukšić-Š.D.Vukšić 5:0

Caffe bar Boris-Durbin Krković 13:1

Buković Gaj-Wno Vodice 5:1

Banjevci-konoba Okit 4:3

Caffe bar Enigma West Ham Ražine-Kruševo 3:0

Frigotron-Bila Vlaka 4:3

Bilice-Gastro Italijano Supersport 1:0

Dola Stankovci-Caffe bar H2O 24:23 (0:0)