Ovotjedni pregled počinjemo sa Svarog barom u kojem će se ovog petka odvijati nešto posebno - Grande Festa Cubana. Riječ je o nizu gostiju iz Hrvatske i svijeta koji će prije zabave u Svarogu plesati na Podravu suncu. U subotu vas za pultom čeka D.J Em Bee na zabavi naziva "Saturday in the Club".  U lounge&bar Ledani zasjajte na "Glow" partyju s DJ Adamom u petak, a u subotu na "Sailors" zabavi gdje vas čeka DJ Meshi, a u Podroomu vikend provedite uz DJ-eve na zabavama koje počinju u 1 sat.

Još jedan veliki koncert i velika feštica petkom u Varoši! Večeras, na prvi dan ljeta, Hari Rončević u 21:30 sati dolazi na terasu Dišpeta i Kulta. Poznati splitski kantautor izvodit će svoje najpoznatije hitove: "Getanin", "Moje si more", "Kad bi se moga rodit" i mnogi drugi hitovi zasigurno su pozivnica na veselu ljetnu večer. U isto vrijeme u Deja Brew pubu čeka vas akustični duo 2 Pistols s rock hitovima. 

Nešto novo, nešto staro... U Hedonist Dininig & Hangoutu ovog vikenda uživajte u live svirkama. U petak se opustite uz odličnu ekipu iz No Ordinary čiji se glasovi s guštom slušaju. Subotu rezervirajte za novi duo na sceni, Double Trouble - vukovarsko-daruvarski dvojac koji je spojio akustičnu gitaru i saksofon te vam donosi swing, rockabilly i moderni zvuk jazza. Vikend možete provesti i uz glazbene večeri na ljetnoj terasi restorana Congo pizza/pasta. U petak uživajte uz Helenu Hunčagu i Edina Tahirovića, dok će u subotu nastupiti grupa Shine sa svojim obradama hitova.

Na dinner&dancing zabavama u Harbor Cookhouse&Clubu večeras vas zabavljaju Elena Stella & AJ Jazz Trio, a u subotu Zoom Acoustic. Ulaz je slobodan, a svirka uživo počinje u 19 sati. Iz Berekina obećavaju najbolju zabavu u gradu - ove subote osigurat će je tamburaški sastav Korak.

U suradnji Turističke zajednice Grada Zadra i udruge Free Flow Human organizira se spomenuti Ples na suncu. Uz salsu, bachatu, reggaeton, rumbu, kizombu, son, cha cha pozdravlja se prvi dan ljeta! Specijalni gosti su: Yuliet Estrada Linares, Andy Gonzalo Varona (Kuba), Nemanja Lazović (Srbija), Andrej de Cuba (Slovenija), Gabriel Zambrano (Venezuela) te Crazy Max, Maja Pelicarić, Jerko Cvitanić, Elizabeta Skupnjak (Hrvatska).

Na KvARtu za vas večeras od 22 sata nastupa grupa Ljetno Kino! Radi se o dobro nam poznatoj skupini sjajnih, afirmiranih glazbenika od kojih većina iza sebe ima i po tridesetak godina djelovanja na sceni.  Koncertni line-up KvART-a završava u subotu koncertom riječke grupe Jonathan, trenutno najaktualnijih hrvatskih rokera u Žutinelu, koji su ove godine dobili najpočasnije mjesto u glazbenom programu ovog zadarskog urbanog festivala.

Ugodan vikend!