U Ledani ovog vikenda očekuje vas Secret Weekend! Večeras ćete se zabavljati na "Ice & Fire" zabavi, a u subotu na "Fly With Us" partyju na kojem će vam DJ Adam puštati najbolju glazbu! Na Trgu pet bunara, odnosno u Svarogu koji je odnedavno otvorio i svoju ljetnu terasu, večeras je na repertoaru "Mad Mad Friday" zabava, a u subotu čeka vas saksofonist Jakša Jordes live.

U Podroomu večeras nastupa Dara Bubamara, a nakon ludog petka zabavite se na "Saturday Night" zabavi sa Resident DJ-em Tomijem. Vrata kluba otvaraju se u petak u ponoć, a u subotu u 1 sat.
U petak po starom na terasi Dišpeta i Kulta. U goste dolazi Pink Panther Band i sviraju najveće strane i domaće hitove. Pridružite se i vi na još jednoj veseloj večeri u Varoši.

Ove subote u restoranu Congo pizza/pasta uživajte u okusima napolitanske pizze uz obrade stranih hitova koje će Vam predstaviti Mateja Miočić na saksofonu i Hrvoje Marcelić na gitari. U Hedonist Dining& Hangout-u večeras se opustite uz odličnu glazbu koju vam donose momci iz Balboa Band-a. U Berekinu proslavite vikend sa Buco bendom koji vas čeka već danas, a za iduće vikende rezervirajte svoje mjesto i poslušajte Tamburaški sastav Korak, Festivo band, Svirke noći, Fine dečke...