Danas vas u lounge&bar Ledani očekuje #justdance zabava sa starim i novim glazbenim hitovima i DJ Adamom, a u subotu "Saturday Express - Men in Black" zabava s egzotičnim plesačem. U Svarogu večeras možete uživati u latino zvuku uz vruće ritmove salse, bachate, merenguea i reggaetona. Gost plesač je splitski DJ Jakov Krželj s kojim plešete salsu od 22 do 1 sat, a na afterpartyju vas čeka reggeaton, moombathon, latino, afro beats, r`n`b, hip-hop do sitnih jutarnjih sati! Ukoliko se ne umorite od sati plesanja, u subotu vas još jedna r`n`b plesna poslastica!
U Podroomu ovog petka podroomarite uz Resident DJ-a, a u subotu vas čekaju live Pink Panther band! Ulaz u klub je oba dana u 1 sat. U Deja Brew Pubu u subotu opet za vas pjeva Tomislav Šanić sa svojim akustičnim coverima: Sting, Police, Queena, Depeche Mode, pop/rock, domaće i strano... Ne zaboravite posjetiti i Hype jer večeras slavi svoj prvi rođendan! Najavljuju vrhunski program pun događanja i iznenađenja.

SplickaScena nastavlja sa redovnim gostovanjima u Kultu&Dišpetu i nasmijavanjem Zadrana. Na rasporedu je već peti show ove sezone, a u subotu 13. travnja će vas u solo aranžmanu nasmijavati komičar kojeg ste već upoznali kroz dvije dalmatinske stand-up comedy večeri, Josip Škiljo!
U Hedonist Dining&Hangoutu večeras vas očekuje odličan zvuk saksofona koji vam donosi Fonsi. Započnite vikend sa stilom! U subotu u restoranu Congo na zadarskom Boriku provedite večer uz zvukove harfe. Iskoristite rijetku priliku za uživanje uživo u zvucima najatraktivnijeg žičanog instrumenta uz okuse napolitanske pizze. Na Dinner&Dancing zabavi u Harbor Cookhouse & Clubu večeras od 19 sati uživajte uz Ivanu Acoustic, a u subotu u isto vrijeme uz Pink Panther band - ulaz je slobodan! Također, sutra u Berekinu Zadrani koji su svoje mjesto rezervirali na vrijeme uživat će uz Festivo band, a nadolazeće vikende dolaze tamburaški sastavi Begeš i Fini dečki. 

Ugodan vikend!