ZADAR- U upravi zadarskog sveučilišta nemaju sreću s voditeljima ureda jer su natječaji raspisani za dva mjesta voditelja morali biti poništeni.
Iz Ureda rektorice smo dobili službeno očitovanje o razlozima poništenja natječaja

Natječaj za radno mjesto voditelja Ureda za izdavačku djelatnost na određeno vrijeme do povratka djelatnika s rodiljnog dopusta, poništen je jer je stručno povjerenstvo, nakon postupka vrednovanja dokumentacije i usmenog razgovora s prijavljenim kandidatima, smatralo da ni jedan kandidat nije prikladan za obavljanje tog posla.

Za radno mjesto voditelja Ureda za nabavu i prodaju proveden je natječajni postupak u kojemu je jedan kandidat ispunjavao uvjete. On je nakon vrednovanja dokumentacije i obavljenog razgovora odabran na to radno mjesto.  Međutim, zbog osobnih razloga nije potpisao ugovor o radu i zbog toga je bilo potrebno poništiti natječaj, navodi se u odgovoru kojeg smo dobili iz sveučilišne uprave.

Nije poznato iz kojih je razloga poništen natječaj natječaj za voditelj ureda koji je bio objavljen polovicom siječnja. Tražio se službenik na položaju I. Vrste koji bi bio voditelj ostalih ustrojbenih jedinica.

Sveučilište je krajem prošlog mjeseca objavilo natječaj i za  stalno mjesto Voditelj Ureda za nabavu i prodaju koji bi bio voditelj ustrojbenih jedinica s tri godine iskustva te diplomom prava ili ekonomije.