Komorna atmosfera vladala je na Višnjiku nakon završetka utakmice protiv Krke. Da ne kažemo katastrofična. Nakon gostujućeg trenera Simona Petrova snagu za dolazak pred novinare smogao je i domaći trener Ante Nazor.

- Ja mogu samo reći oko ove cijele situacije da je mene kao trenera ove momčadi sram. Sram me je što je moja momčad danas ovako izgledala pred velikim brojem gledatelja s obzirom na to da smo bili reducirani, pred dvoranom koja je iskazala želju da mi dobijemo utakmicu a mi nismo na terenu bili pravi, rekao je Nazor, vidno utučen porazom.

Pri kraju utakmice Zadar je solidno izgledao, ali u ključnim trenucima, kad je stigao na dva poena razlike, nije uspio preokrenuti utakmicu.

- Čestitam protivniku na pobjedi, oni su došli tvrdo, mobiliziranom agresivno, od početka dobiti utakmicu. Mi smo startali katastrofalno, bez agresivnosti, u nekoj konfuziji i grču, tek drugo poluvrijeme pokazali kako smo trebali igrati od starta. Došli smo u finišu u posjed za izjednačenje i imali tri glupava napada gdje smo izgubili loptu. Nismo imali petlju da to riješimo.

Ima li Zadar šansi za ostanak u ABA ligi?

- Mislim da imamo. Još je dosta do kraja i trebamo ići dalje, u sportu nema predaje.


View on YouTube