Kroz tri nova natječaja Opća bolnica Zadar oglasila je potragu za ukupno 26 djelatnika iz različitih djelatnosti i pod različitim uvjetima.

Ponovno je raspisan natječaj za rukovodeća mjesta u zadarskoj bolnici, odnosno za izbor i imenovanje radnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima u trajanju od četiri godine. Bez kandidata na prijašnjim natječajima ostalo je 9 funkcija - voditelja Dnevne bolnice Službe za interne bolesti, Odjela za koronarnu skrb, Odjela za kliničku radiologiju, Objedinjenog hitnog bolničkog prijama i Odjela za transfuzijsku medicinu.

Natječaja je oglašen i za mjesta glavnih sestara kao i  inženjera na Odjelu za koronarnu skrb, Poliklinici Službe za ginekologiju i opstetriciju, Odjelu za kliničku radiologiju te Odjelu za transfuzijsku medicinu.

Oglašene su i ukupno tri specijalizacije. Mladim liječnicima se nudi specijalizacija iz opće kirurgije, kliničke radiologije te  standaradno hitne medicine - specijalizacije koja se bezuspješno objavljuje u svakom natječaju.

Treći natječaj odnosi se na prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme medicinskih sestara (4), prvostupnika sestrinstva (3), spremačica (2) kao i na mjeru stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa. Godinu dana staža uz primanja u iznosu od tri tisuće kuna u zadarskoj bolnicu mogu pronaći dva administrativna referenta, dva magistra ekonomije te jedan prvostupnik ekonomije. 

Rok za prijavu na sve natječaje je 8 dana od dana objave natječaja, 18. siječnja.