Nakon više upita o novim radovima u Ulici Ivana Mažuranića kod Vruljice, prometnice koja je nakon milijunske obnove više puta poplavljena, iz gradske uprave su nam dostavili odgovor Odvodnje koja financira radove. 

No očitovanje gradske tvrtke, unatoč konkretnim pitanjima koja je uputio i županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač (Akcija mladih), ne otkriva cijenu, ali ni predviđen rok završetka radova.

- Cijena je po jediničnim cijenama iz troškovnika za radove za koje je provedena nabava. Točan iznos znat ćemo po završetku radova i ispostavi računa Izvoditelja. 

Izvođač je TIM iz Nadina koji je na natječaju Odvodnje u prosincu 2017. godine izabran na rok od godinu dana za radove sanacije i intervencije na području grada Zadra.

Iz Odvodnje pak jasno ističu kako se radovi "vrše izvan obuhvata prethodno obavljenih radova u sklopu križanja ulica Oko Vrulja i Ivana Mažuranića." Direktor tvrtke Grgo Peronja ranije je izjavio kako je problem u dvjema rupama koje ne skupljaju oborinske vode onako kako su oni to željeli.