Fun park Biograd u petak je proslavio je svoj prvi rođendan. Bogati program trajao je tijekom cijelog dana a posjetitelji su mogli birati između 25 atrakcija. Organiziran je i bogati program koji je uključivao pjena party, dječju predstavu, akrobatski show, Magic show by Rico i mnoge druge aktivnosti. Proslavu su uveličali Zaprešić Boysi koji su uživo otpjevali svoje hitove sa Svjetskog prvenstva poput „Neopisivo", "Igraj moja Hrvatska" i druge pjesme. Njima su se na pozornici pridružili i brojni mališani. Na kraju majstori vatrometa ekipa iz Mirnovca pošarala je nebo nad parkom i priredila dosad neviđenu vatrometnu atrakciju.

Godinu dana nakon dobivanja novog imena, fun park se približio brojci od 150.000 posjetitelja. U to vrijeme proslavljeni su na desetke dječjih rođendana, izmamili na lica tisuće osmijeha, a organizatori su posebno ponosni što su na ovom škrtom kamenjaru uspjeli posaditi i održati oko 3.500 najrazličitijih vrsta biljaka.

- Drago nam je da su naši posjetitelji uživali s nama u proslavi s tortom, fritulama i vatrometom, i zahvaljujemo svima na strpljenu s kojim su nas pratili na našem putu prema velikoj i beskonačnoj zabavi, poručuje ekipa Fun parka Biograd, obećavajući još luđe zabavne sadržaje.

Fun par Biograd radi cijelo ljeto a sve željne zabave čekaju još dvije nove atrakcije - Kuća Straha i XD Dark Ride virtualna vožnja, uz brojne zabavne sadržaje koji se mogu doživjeti samo u Svemiru, na Divljem Zapadu i u Gusarskom zaljevu koji se nalaze u Fun Parku Biograd. U slučaju da ogladnite nakon vaših avantura na raspolaganju vam je i „Fat Pirate Cave" tematizirani restoran sa super pogodnim domaćim specijalitetima.