Miss Zadarske županije za 2018., koja je izborila sudjelovanje u finalu Miss Hrvatske 1. 9. u Čakovcu uz izravan prijenos na HRT-u, je Mia Štulić. Druga pratilja je bila Martina Marić, a prvom pratiljom je odabrana Monika Vojvodić iz Zadra.

Lijepa Mia Štulić je odabrana i za Miss fotogeničnosti dok je Monika Vojvodić odnijela i titulu Miss simpatičnosti koju su joj dodijelile djevojke finalistice.

Izbor je održan sinoć u prekrasnom ambijentu ljetne pozornice kod crkve Sv. Križa u Ninu. Djevojke su se predstavljale ocjenjivačkom žiriju u modnom izlazu poznatog domaćeg branda Galko, te poznatom brendu Imperial koji je sve oduševio svojom mladenačkom i ženstvenom kolekcijom.

Modna dizajnerica Klara Ivanović sinoć je ponovno briljirala kada je osvojila brojne ovacije sa svojom ženstvenom kolekcijom večernjih haljina koje su upotpunile glamurozan izlaz svih finalistica u njenim večernjim haljinama.

Za ljepotu prekrasnih finalistica uz Diego della Palmu make up su zaslužne bile vješte ruke poznatih zadarskih vizažistica Matilde Grbić, Katarine Gospić i Lorete Dukić, dok je za savršene frizure zaslužna Mery iz frizerskog salona Glamous Mery.

Da im posao nije bio nimalo lak znaju to najbolje ljudi koji su bili u ocjenjivačkom stručnom žiriju i to: gradonačelnik grada Nina, Emil Čurko, direktorica Direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić, casting managment Anita Maričić i Antonija Grubić, Miss Zadarske županije 2008. Arleta Vidić, novinar Zadarskog lista Krešimir Bukvić, direktorica Novog radija Anica Košta, Klara Ivanović modna dizajnerica, Željka Šušnja , Filip Morović iz Nin turizma, Martina Peroš, te Igor Somek, direktor postprodaje AutoWilla. Program je vodio jedinstveni Igor Jelinić Toto, dok za ljepotu prekrasnih finalistica je bila zaslužna Ziaja kozmetika.

Prekrasna Mia Štulić već sljedeći tjedan odlazi na pripreme u grad Knin gdje će se sa ostalih 15 ljepotica pobjednica županijskih izbora boriti za titulu Miss Hrvatske 2018.
Miss Hrvatske ove godine osvaja automobil Opel Cross Land, a na pripreme za Miss svijeta odlazi u daleku Kinu na otok Sanya.