ZADAR - Na Putu Kotlara u petak se dogodila tučnjava u kojoj je sudjelovalo pet osoba, a razlog je bio novac kojeg je došla potraživati bivša zaposlenica (26) u pratnji 37-godišnjaka.

Policija je dobila dojavu oko 11 sati da je došlo do tučnjave ispred pekare nakon čega je napravljana obrada događaja te podignute prekršajne i kaznene prijave, informacija je koju smo dobili od glasnogovornika PU zadarske Elisa Žodana. 

Policija je iz kronologije događanja utvrdila kako je 26-godišnjakinja došla tražiti isplatu 1 500 kuna za 15 dana rada u toj pekari. Međutim, 39-godišnja zaposlenica obrta koja vodi knjige kazala je kako su prema njoj podmirene obveze što je izazvalo reakciju 37-godišnjeg pratitelja. On je fizički nasrnuo na 39-godišnjakinju kojoj su u pomoć priskočili 51-godišnji vlasnik pekare i njegov 24-godišnji sin. Došlo je do opće tučnjave u kojoj su svi ozlijeđeni. Liječničkim nalazom četvoro je zaradilo lakše ozlijede dok su pekarovom sinu utvrđene teže tjelesne ozlijede jer mu je slomljen prst jedne ruke, navodi se u izvještaju nakon obrade događaja.

Policija je podnijela optužni prijedlog za naročito drskog ponašanja što će petorka dokazivati na Prekršajnom sudu. Uz to će 37-godišnjak dobiti kaznenu prijavu zbog prijetnji 39-godišnjakinji te izazivanja teških tjelesnih ozljeda 24-godišnjaku, doznaje se u PU zadarskoj.