Na Velikoj sceni HNK-a Zadar sinoć je prikazana premijera najnagrađivanije hrvatske suvremene drame autora Ivora Martinića -"Moj sin samo malo sporije hoda", u režiji Vinka Radovčića, a u produkciji Drame plus.

Treća produkcija Drame plus, prava kazališna predstava u trajanju od sat i pol, naišla je na euforiju kod publike. Iako su je prvi put odigrali na kazališnoj sceni, a spremali u stanovima, amaterski ansambl pokazao je raskoš talenata i rezultate šestomjesečnog rada.

Predstava progovara o složenosti obiteljskih odnosa - u središtu obiteljske komedije su majka i sin, no i cijela lepeza zamršenih obiteljskih odnosa koji se isprepliću tijekom proslave Brankova dvadeset i petog rođendana. Nositelji radnje su prebrižna majka koja se fokusira na svojeg sina, dementna baka, otkačena teta i njezin zbunjeni muž, koji se nađu u kolopletu nerazumijevanjima, neslaganjima, generacijskom srazu, bračnim razmiricama.

U predstavi su igrali Sanda Pinter, Domagoj Ikić, Luka Knez, Josip Rain, Božo Vukojević, Iva Prgić, Mia Bujan, Ema Pestić, Matej Frakin, Ivan Vidović i Luka Nešović. Redatelj i voditelj Vinko Radovčić dobio je ocjenu "odličan" od Joška Ševe, profesora Akademije koji je sinoć bio na premijeri.