ZADAR - Uprava Košarkaškog kluba Zadar sazvala je polovicom siječnja glavnu skupštinu dioničara na kojoj će se donijeti odluka o tome da će novi članovi Nadzornog odbora biti još dvojica poslovnih ljudi koje je predložila udruga Tornado.

Uz već postojećih 7 članova, Nadzorni odbor KK bit će proširen s Marinom Gulanom i Tomislavom Fainom. Obojica su turistički menadžeri s tim što je Gulanu adresa prebivališta Dubrovnik, gdje je direktor prodaje tvrtke Valamar Riviera. Fain je vlasnik zadarske turističke agencije i član Vijeća Hrvatske turističke zajednice. 

- Rezultat je to dogovora između gradonačelnika Branka Dukića koji je od Tornada tražio da za svoje predstavnike izaberu kompetentne osobe, pa su dvojica novih članova predloženi od strane Tornada, pojasnio je Ivan Mijolović predsjednik NO KK Zadar. U nadzoru kluba su dvojica Dukićevih pročelnika i to najvažnijih - Mijolović je financijer dok je Neven Klarin novi pročelnik ureda Gradonačelnika. 

Grad Zadar je "gazda" kluba zbog čega u NO sjede predstavnici gradske vlasti te glavnih sponzora. Tornado je iskoristio velikodušni bonus gradonačelnika Dukića koji je ljetos jako puno vremena potrošio u traženju rješenje za spas KK Zadar.