ZADAR - U Gradskoj upravi zapošljavaju osobu s diplomom konobar i godinom dana radnog iskustva dok za mjesto višeg stručnog suradnika I vrste - za kulturu i tehničku kulturu traže se dvije godine radnog iskustva.
Oba su radna mjesta za stalno. Poslužitelj će raditi u maloj kuhinji u Gradskoj vijećnici dok će viši stručni suradnik zaposlenje dobiti u Odjelu za kulturu, sport i tehničku kulturu.
Poslužitelj priprema i poslužuje kavom i pićem u svim slučajevima na teret sredstava reprezentacije, opis je radnog zadatka kvalificiranog poslužitelja.

Novi zaposlenik u Odjelu, kojeg godinama vodi pročelnik Radovan Dunatov, budući stručni suradnik ima kompleksniji opis poslova: od najvažnijeg predlaganja raspodjele novca u za zadovoljavanje potreba u kulturi i tehničkoj kulturi, praćenja rada ustanova u kulturi, te udruga koje djeluju na polju kulture i tehničke kulture, preko suradnje na provedbi projekata EU fondova u kulturi pa do koordinacije rada kulturnog vijeća. Iz ovog opisa reklo bi se da se prima najvažnija osoba koja će kreirati zadarsku kulturu.
Prijave na natječaj primaju se do 20. studenog a kandidati za jedno i drugo radno mjesto proći će testiranje.