ZADAR- Rock repeticije utvrđene su u eteru Radija 057 desetu subotu za redom. „Rock profesor" Nebojša Prtenjača nesebično svoje znanje i imanje slušateljima dijeli u društvu s rezidencijalnim DJ-Dabijem u trajanju od blok-sata, u kojima se moglo čuti red muzike, red glazbe.
Začinjeno je to pikantnim, povijesnim, duhovitim, zanimljivim i poučnim informacijama iz rock gradiva, a na Radiju 057 stvorena je jedna nova emisija koja je doživjela mali jubilej.

Nastala je sasvim slučajno. Zadranin, kojeg prijatelji znaju kao rock-enciklopediju, Nebojša Prtenjača, zvan Kike ili Prte, želio je da se na radiju pusti njegova Horny kojeg je stvorio s Renatom Babićem, gitaristom iz Postolar Trippera. Prtenjača je ponudio Dabiju premijeru Horny ( u prijevodu uspaljen) u izboru svog rock glazbenog repertoara, a glazbeni urednik Radija 057 predložio je ozbiljniju suradnju, koja je rezultirala radijskom emisijom za koju"rock profesor" ima punu garsonijeru vinila.

 
I tako su započele repeticije o najboljoj glazbi na svijetu, garnirane sa zadarskim žargonom u kojem se kao voditelji sjajno isprepleću Dabi i Nebo.
Za Nebojšu Prtenjaču, inače umirovljenog poručnika Hrvatske vojske, Rock repeticije su poput wellness terapije, rekao nam je jučer uoči 10. emisije koja je pravi užitak slušanja u subotu predvečer. Repeticije su zakazane u 18 sati.