Ovaj četvrtak, 20. ožujka, emisija Popcorn Radija 057 slavi lijepi jubilej, okruglih 800 emitiranih emisija!

Jedna od najdugovječnijih emisija koje možete slušati na 91 MHz, u programu je već više od 16 godina, no treba napomenuti kako praćenje filmskih zbivanja i kino programa na Radiu 057 nije počelo s njom. Naslijedila je emisiju Radio Ekran koja se, istina ne previše dugo, emitirala davne 1992. godine.

Nekoliko godina kasnije, Valentina Pletikosić i Elvis Papić, oboje veliki zaljubljenici u film, zaključili su kako u programu nedostaje emisija koja bi pratila Sedmu umjetnost i od ideje do realizacije nije prošlo dugo. Nakon dvije godine emisije 'prelazi u Elvisove ruke' te njome uspješno upravlja kako urednik-voditelj sve do današnjeg dana.

Tijekom proteklih godina, emisija nije puno mijenjala formu: red informacija, red glazbe, kino program i eventualno nagradna igra na kraju, shema je koja je uspjela opstati sve ove godine. A nadamo se kako će opstati i dalje, barem do 1.000 emisije!

Pozivamo Vas da i ovaj četvrtak u 17:30 frekvenciju svojih radio prijemnika namjestite na 91 MHz i poslušate jubilarnu 800-tu emisiju.

PS: doznajemo kako emisija neće biti posebno svečarska, ali bit će nešto nagrada... ;)

Jubilarnu emisiju obilježit ćemo i na 057info portalu i to na način da Vam nudimo mogućnost osvajanja dva vrijedna DVD paketa sa po 5 filmova. Igru zaigrajte ovdje. Sretno!