Devetnaestogodišnji Toni M. koji je prije godinu i pol bacio bombu na policijsku postaju u Solinu, ujutro oko 1 sat skrivio je prometnu nesreću u Solinu u kojoj je poginuo njegov vršnjak, 19-godišnji Marko B., također iz Solina.

Toni je vozio BMW, a zbog prevelike brzine, u zavoju je prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s fiatom unom za čijim je upravljačem bio Marko B. Oba automobila sletjela su izvan kolnika, fiat uno prevrnuo se na bok, dok je BMW udario u betonski zid. Marko je hitno prevezen u Klinički bolnički centar Split sa po život opasnim ozljedama, potresom mozga, nagnječenjem pluća, krvarenjem u prsištu i prijelomom noge. Unatoč naporima liječnika na odjelu kardiokirurgije, devetnaestogodišnji Marko B. umro je nešto prije 8 sati.

Toni M., koji nije bio vezan, zadobio je potres mozga i zadržan je u splitskoj bolnici na neurokirurgiji. Alkotestiran je te je utvrđeno da nije ništa popio prije nesreće. Uzeli su mu uzorke krvi, analiza će pokazati je li možda bio pod utjecajem droga.

Toni M. u listopadu 2010. godine bacio je bombu na parkiralište policijske postaje u Solinu. U zgradi solinske policije bila su tada dva službenika, a na parkiralištu ispred dvadesetak automobila, civilnih i službenih. Oštećeno je pet vozila. Izjavio je tada da se igrao s bombom kod zgrade solinske policije, izvadio osigurač i bacio je od straha da mu ne eksplodira u ruci. Zbog toga je kažnjen s osam mjeseci zatvora.

U siječnju ove godine prijavljen je zbog pljačke pet benzinskih crpki u Makarskoj, Zadvarju i Splitu. Šteta je procijenjena na oko 200 tisuća kuna. Za pljačke benzinskih postaja osumnjičen je i njegov kolega Ivan B., bjegunac iz popravnog doma u Ivancu. U posljednje vrijeme Toni M. prijavljivan je zbog još nekoliko krađa. Tonijev otac Boško M. vlasnik je poznatog splitskog kafića "Carver" u Dubrovačkoj ulici.