ULIČNE BORBE (Fighting) - akcijski
REDATELJ: Dito Montiel
ULOGE: Channing Tatum, Terrence Howard, Zulay Henao


Njujorčanin Dito Montiel, dobitnik nagrade za najbolju režiju na filmskom festivalu Sundance, u filmu ULIČNE BORBE pripovjeda priču o dvojici muškaraca koji srljaju ravno u propast... sve dok im se putevi ne sretnu i njih dvojica shvate da svaki od njih ima upravo ono što je drugome potrebno za veliki uspjeh.

Shawn MacArthur (Channing Tatum), dečko iz maloga grada, došao je u New York bez ičega. Jedva preživljava prodajući krivotvorenu robu na ulicama, ali njegova sreća se mijenja kada prevarant Harvey Boarden (Terrence Howard) uvidi da je nadaren za ulične borbe. Kada Harvey ponudi Shawnu pomoć u zaradi, njih dvojica ulaze u opasno partnerstvo.

Harvey postaje Shawnov menadžer i upoznaje ga s korumpiranim, nemilosrdnim svijetom u kojem se bogataši klade na lako zamjenjive pijune. Shawn preko noći postaje slavni borac. On shvaća da se mora boriti za sebe - u vrlo napetim borbama - i poraziti lokalne suparnike koji ga napadaju raznim vještinama. Međutim, ako Shawn želi pobjeći iz mračnog svijeta u kojem se našao, mora se suočiti s najtežom borbom u svom životu...