BRUNO - komedija
REDATELJ: Larry Charles
ULOGE: Sacha Baron Cohen

 

Uživali ste u Boratovom britkom humoru? E moramo vas razočarati, Borata više nema! Ali zato je tu Brüno - austrijski gay voditelj koji putuje svijetom, provocira i nasmijava.

Brüno (Sacha Baron Cohen) je potpuno besramni 19-godišnji gay stilist koji je vrlo odlučan u svojoj namjeri da postane najslavniji Austrijanac nakon Hitlera. On je voditelj modne emisije koja ruši rekorde gledanosti u svim zemljama njemačkog govornog područja... osim u Njemačkoj.

Nakon jednog incidenta, dobiva otkaz i putuje u Hollywood zajedno sa svojim vjernim pomoćnikom Lutzom, te se nada da će i on postati celebrity. Na svom putu do slave Brüno će proći vojnu obuku, posredovati između Židova i Palestinaca, usvojiti dijete iz Afrike...i razbjesniti gotovo svakoga!

Kao i u filmu 'Borat', Sacha Baron Cohen, redatelj Larry Charles i njihova ekipa koristili su gerilski stil snimanja kako bi stvorili urnebesnu komediju koja je osvojila i publiku i kritičare. I ovaj film je rađen u formi lažnog dokumentarca i uloženo je puno vremena i truda da bi se organizirale provokacije koje mogu nasmijati gledatelje. Hoće li i Bruno postati überslavan, kao i njegov oprethodnik, tek ćemo vidjeti...