SVE MOJE BIVŠE (Ghost's Of The Girlfriends Past) - romantična komedija
REDATELJ: Mark Waters
ULOGE: Matthew McConaughey, Jennifer Garner

Zakleti neženja uz pomoć duhova putuje u prošlost, sadašnjost i budućnost svojih neuspjelih veza.

Poznati fotograf slavnih Connor Mead voli slobodu, zabavu i žene. Zakleti neženja čije je geslo 'Bez obaveza' ne vidi ništa loše u istovremenom prekidu s nekoliko žena tijekom konferencijskog poziva dok se priprema za svoj sljedeći spoj.

Njegov brat Paul potpuna je suprotnost i više romantični tip. Zapravo, priprema se za svoje vjenčanje. Nažalost, večer prije tog važnog događaja Connorovo ismijavanje romantike poprilično uništi Paulovo uzbuđenje, kao i uzbuđenje svih prisutnih, uključujući Connorovu prijateljicu iz djetinjstva Jenny, jedinu ženu u njegovom životu za koju se čini da je uvijek bila imuna na njegov šarm.

I baš kad se čini da će Connor uništiti vjenčanje, posjećuje ga duh njegovog pokojnog ujaka Waynea, čovjeka poznatog po neprekidnim zabavama i brojnim ženama, koji je najveći uzor u Connorovu životu. Ujak Wayne treba prenijeti hitnu poruku svom štićeniku i to čini posredstvom duhova Connorovih odbačenih djevojaka - prošlih, sadašnjih i budućih - koje ga vode na urnebesno putovanje kroz život pun propalih veza, putovanje koje Connoru otvara oči...