Izgubljena duša (The Unborn) - triler horor
REDATELJ: David Goyer
ULOGE: Odette Yustman, Gary Oldman, Meagan Good


Od Davida S. Goyera, čovjeka koji potpisuje scenarij za filmove „Batman Početak" i „Vitez tame", stiže nam horor-triler o izgubljenim dušama.

Ponekad je duša mrtve osobe osuđena na beskonačno lutanje između dva svijeta i očajnu potragu za novim tijelom u kojem će se nastaniti.

Casey Beldon (Odette Yustman) mrzila je svoju majku zbog toga što ju je ona napustila dok je još bila dijete. Međutim, kada se počnu događati neobjašnjive stvari, Casey polako shvaća zašto je ona otišla. Izmučena nemilosrdnim snovima i duhovima koji je uhode dok je budna, Casey se mora obratiti jedinoj osobi koja sve to može zaustaviti, rabinu Sendaku (Gary Oldman).

Uz Sendaka, najbolju prijateljicu Romy i dečka Marka, Casey otkriva da obiteljska kletva ima svoje korijene u nacističkoj Njemačkoj. Saznaje da je stvorenje koje je uhodi sposobno nastaniti se u bilo kome, ili u bilo čemu i kojeg svako opsjedanje još više osnažuje. Kletva je oslobođena i ona može preživjeti samo ako uspije zatvoriti vrata izvan našeg svijeta koja je otvorio netko tko se nikad nije rodio...